Websites en Webshops

Jouw nieuwe website of webshop binnen handbereik!

GEEN DURE INVESTERINGEN – WEL EEN VAST MAANDBEDRAG ALL-IN

Wij maken je website of webshop responsive, zodat deze geschikt is voor alle schermen.

Responsive Design

Krachtige Content Management Software

WordPress, Joomla! of Grav. Wij bouwen je website of webshop met het CMS wat bij jou past.

WordPress Congtrole Paneel

Razendsnel Online

Wij gaan alles goed voor je regelen, zoals de registratie of verhuizing van je domeinnaam, supersnelle hosting, e-mail en installatie van de software en certificaten. Zo is je website of webshop in no-time online en kan je direct starten. Heb je al een website of webshop en wil je deze vernieuwen? Geen probleem, ook dat doen we voor je.

Razendsnel Online

Wil jij een goede website of webshop en heb je daar graag persoonlijke begeleiding bij? Laat mij je helpen.

GEEN DURE INVESTERINGEN – WEL EEN VAST MAANDBEDRAG ALL-IN

Even voorstellen…

Aangenaam, ik ben Ramon Pelle. Sinds 2007 help ik ondernemers en organisaties met het bouwen en onderhouden van websites en webshops en alles wat daarbij komt kijken. Dit doe ik met veel plezier. Ik werk dan ook samen met gedreven collega’s en de beste open source software. Zo kunnen we razendsnel jouw nieuwe website of webshop online zetten en wordt alles goed voor je geregeld. Wij bouwen je website of webshop zoals jij dat wilt en gaan alleen voor het beste resultaat. Ook daarna blijven we je persoonlijk begeleiden waar nodig.

ALL-IN-WEBSITES EN WEBSHOPS NU VANAF € 20,- PER MAAND!

Zoek je een goede, betaalbare website of een goedkope webshop? Neem gerust even contact met mij op of bestel je website in de shop en ga direct aan de slag.